Welcome to Malaysia's Favorite Online Shop for Baby & Toys!

Guarantee

100% satisfaction guaranteed. Any exchange or refund within 7 days.

Shipping

Spend Minimum of RM200 and Enjoy Free Shipping to East Malaysia!

Sign Up

Register with us now so you don’t miss out chance to claim RM5 as a token of love from us!

"The first steps a baby takes are into your heart!"

3-in1vtbthermal_200ml_01-700x700
4
7718af96-3ae9-4a9d-bbd4-510fce390cc9-jpg-w480
81XZqbiR2KL._SL1500_
mustachifier-gentleman2
tanamera-post-natal-care-set

Snowbear Breastpump “Excellent”

Excellent product and service.

Nur Nabila

5.0
2016-11-04T16:51:29+00:00

Nur Nabila

Excellent product and service.

Kgroo “Puas hati”

Alhmdullah berpuas hati. Safety pon ok

Umi Rashida

5.0
2016-11-10T10:52:28+00:00

Umi Rashida

Alhmdullah berpuas hati. Safety pon ok
whatsapp-image-2016-10-24-at-21-41-54

Kgroo Baby Carrier “Sangat Selesa dan Ringan”

Selesa sangat pakai. Sblm ni pakai brand lain terasa baby berat. Ni rasa ringan je. Ktorg siap bawa baby pergi Krabi pakai kgroo. Berbaloi dengan harga!

Walk-in

5.0
2016-11-04T16:49:15+00:00

Walk-in

whatsapp-image-2016-10-24-at-21-41-54
Selesa sangat pakai. Sblm ni pakai brand lain terasa baby berat. Ni rasa ringan je. Ktorg siap bawa baby pergi Krabi pakai kgroo. Berbaloi dengan harga!
14330025_1541271369232724_8020616081885845355_n

Koopers Limbo “Sangat Selesa”

"Alhamdulillah..anak suka duduk dlm carseat koopers limbo tu..bila naik kereta ja msti dia terus duduk kt tmpat dia..x perlu nak suruh..hihi..sgt selesa..situla duduk,mkn,tido bila dalam kereta..terima kasih koopers limbo"

Farah Wahida

5.0
2016-10-27T17:28:09+00:00

Farah Wahida

14330025_1541271369232724_8020616081885845355_n
"Alhamdulillah..anak suka duduk dlm carseat koopers limbo tu..bila naik kereta ja msti dia terus duduk kt tmpat dia..x perlu nak suruh..hihi..sgt selesa..situla duduk,mkn,tido bila dalam kereta..terima kasih koopers limbo"
whatsapp-image-2016-11-04-at-16-58-11

Cosatto Zoomi Go Brightly “Very Fast Service”

Very fast service. Cume Car Seat tak boleh recline. Travel long distance Kelantan to KL.

Yani Rahman

5.0
2016-11-04T17:03:37+00:00

Yani Rahman

whatsapp-image-2016-11-04-at-16-58-11
Very fast service. Cume Car Seat tak boleh recline. Travel long distance Kelantan to KL.
14894452_10210921903744152_1224491766_o

Koopers Limbo “Value for Money”

"The car seat is good, so far baby feel comfortable. The most important thing is value for money"

Wan Hamizah

5.0
2016-10-27T17:25:09+00:00

Wan Hamizah

14894452_10210921903744152_1224491766_o
"The car seat is good, so far baby feel comfortable. The most important thing is value for money"
kgroo testimony

Kgroo “Selasa dan Tak Panas”

Saya berpuas hati. Selesa. Xpanas. Baby rse ringan sket compared tu dokong. N sy dah masuk mesin pun😂. Hsbnd pkai ok.dia pn ckp slesa compared to other carrier. Bole recommend kat kwan or sedara

Nur Hidayah

5.0
2016-11-10T10:13:22+00:00

Nur Hidayah

kgroo testimony
Saya berpuas hati. Selesa. Xpanas. Baby rse ringan sket compared tu dokong. N sy dah masuk mesin pun😂. Hsbnd pkai ok.dia pn ckp slesa compared to other carrier. Bole recommend kat kwan or sedara
whatsapp-image-2016-08-18-at-14-10-44-e1478751130830-concentrate

Kgroo “servis kedai tip top dan carrier sangat selesa”

Saya sangat2 berpuas hati membeli di my toys. Staff yang sangat ramah dan helpful. Segala pertanyaan semua terjawab. Kgroo ni pula memang banyak membantu. Merata tempat dah saya bawa dan guna. Sangat selesa dan kain tak panas. Saya suka sebab Kgroo ni ringan berbanding jenama lain. Bila nak bawa ke mana-mana tak rasa beban. Saya suka sangat-sangat!

Nur Hamimah, Kuala Lumpur

5.0
2016-11-10T10:59:13+00:00

Nur Hamimah, Kuala Lumpur

whatsapp-image-2016-08-18-at-14-10-44-e1478751130830-concentrate
Saya sangat2 berpuas hati membeli di my toys. Staff yang sangat ramah dan helpful. Segala pertanyaan semua terjawab. Kgroo ni pula memang banyak membantu. Merata tempat dah saya bawa dan guna. Sangat selesa dan kain tak panas. Saya suka sebab Kgroo ni ringan berbanding jenama lain. Bila nak bawa ke mana-mana tak rasa beban. Saya suka sangat-sangat!
14807882_10209449821655298_1946941840_o

Koopers Flamenco “Two Thumbs Up”

"Hi nk share sikit pasal car seat koopers yg i beli fr mytoys. My baby sgt calm n comfortable duduk kat koopers car seat ni..kusyen dia best sgt n senang sgt nak pasang n kluarkan..almaklumla ada dua kereta which is x mampu nk beli so sgt senang for nk bukak pasang.almaklum la we ladies sometimes klu complicated mmg melecehkan..tapi with koopers car seat no problem at all. And satu lagi..mytoys punye servis sgt2 bagus.melayan setiap soalan di fb msger dgn baik. Two thumbs up for the product yg di jual and for the good service jugakk.."

Henny Jamariah

5.0
2016-10-27T17:23:04+00:00

Henny Jamariah

14807882_10209449821655298_1946941840_o
"Hi nk share sikit pasal car seat koopers yg i beli fr mytoys. My baby sgt calm n comfortable duduk kat koopers car seat ni..kusyen dia best sgt n senang sgt nak pasang n kluarkan..almaklumla ada dua kereta which is x mampu nk beli so sgt senang for nk bukak pasang.almaklum la we ladies sometimes klu complicated mmg melecehkan..tapi with koopers car seat no problem at all. And satu lagi..mytoys punye servis sgt2 bagus.melayan setiap soalan di fb msger dgn baik. Two thumbs up for the product yg di jual and for the good service jugakk.."
5.0
9